19/5/16: Gratis infoavond digitale transformatie en het mkb

Op 19 mei a.s. organiseert BOE!media een gratis informatieavond over digitale transformatie in het mkb.

Dat digitalisering zijn intrede in het bedrijfsleven heeft gedaan, valt niet te ontkennen. We werken allemaal al jaren met e-mail, slaan onze offertes, facturen en andere documenten op in een map op onze computer, of in een online omgeving. We hebben allemaal wellicht een zakelijke smartphone, waarop we geacht worden altijd bereikbaar te zijn: via Whatsapp, e-mail, sociale media….

Via moderne software krijg je automatisch de laatste rapportages over je bedrijf in beeld, of in jouw geval is een Excel-lijstje dat je handmatig bijhoudt ook goed genoeg.

We zijn dus best goed bezig. Toch? Is jouw organisatie echt klaar voor de toekomst? Weet jij om te gaan met de technologische versnelling, de toenemende informatiestromen, nieuwe organisatievormen, op een dusdanige manier dat het je meer efficiëntie en voordeel ten opzichte van je concurrenten oplevert? En kun je dat over 10 jaar nog steeds? Bestaat jouw organisatie dan eigenlijk nog wel?

Monique Dubbelman (BOE!media) adviseert organisaties over digitale transformatie en online communicatie. Voor haar eindscriptie voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam doet zij onderzoek naar het gebruik van digitale informatie in het kleinbedrijf: organisaties tot 50 personen.

De voortgang van dit onderzoek zal zij presenteren op een informatieavond over digitale informatie.

Meer informatie en aanmelden voor deze gratis infoavond