BOE!media is een feit

De kogel is door de kerk: per 1 september 2011 ben ik verder gegaan als zzp’er onder de naam BOE!media.

Hoe dit zo gekomen is…
Al vanaf mijn twintigste werk ik in de grafische industrie. Na mijn MTS-opleiding in Rotterdam (1989) heb ik zo’n beetje alle (staf)functies in diverse grafische bedrijven vervuld.
In 2004 had ik het wel gezien in de branche en besloot een carrièreswitch te maken: ik verhuisde van Noord-Holland naar Friesland om meer met tuinieren –een oude liefde uit m’n jeugd– te gaan doen. In 2007 richtte ik samen met mijn partner Arjan Ligthart de webshop Tuinspul.nl op. Tuinspul is een webshop voor mensen die actief in de tuin bezig willen zijn, met de nadruk op biologisch tuinieren en moestuinieren.

In de tussentijd heb ik het grafische vak evenwel niet losgelaten. Ik ben met regelmaat opdrachten blijven verzorgen, maar het was wel even fijn om meer afstand te nemen van de grafische bedrijfstak. Nu, vier jaar later, heb ik weer de behoefte gekregen aan ‘iets’ voor mezelf. De stap naar grafisch leek het meest logisch, maar in welke vorm daar was ik niet over uit.
Door diverse gesprekken met vrienden begon het concept BOE!media steeds meer vorm te krijgen. Het resultaat vind je op deze website.